Twins

Veelgestelde vragen

Eet/drinkt de kok mee ?
De koks zijn eigen baas, maar u bent uiteindelijk de opdrachtgever. Met andere woorden: het zou van slechte smaak getuigen als de kok zichzelf uitnodigt om bij u aan tafel te gaan zitten. Wanneer het u wat lijkt, dan kunt u het altijd vragen. Het is aan de kok of hij/zij op uw uitnodiging ingaat.


Hoe kunnen we afrekenen ?
Twins Home Cooking & Catering stuurt u een factuur achteraf. Twins Home Cooking & Catering stuurt u vooraf een offerte zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Fooien zijn dan natuurlijk voor de uitvoerende kok. Bij een home cooking plaatsen wij de meest activiteiten in een menuprijs per persoon.


Ik heb alleen een fornuis ?

Handig als u dit vermeldt aan de ons, zodat hier rekening meegehouden kan worden. Maar het is de verantwoording van de kok om u te vragen welke mogelijkheden hij/zij heeft in uw keuken. Soms kiezen ze ervoor om een oven mee te brengen en een andere keer passen ze het menu zo aan dat ze geen oven nodig hebben.


Vanaf hoeveel personen ?
Het verzorgen van een kok aan huis doen wij graag voor iedereen, met een minimum van 8 personen.


Wanneer de kok bestellen?
Deze koks zijn kleine zelfstandigen en beheren hun eigen agenda, die vol staat met de meest echte zaken. Wanneer u belt kunnen wij voor u gaan zoeken naar de beste optie. U begrijpt dat hoe eerder wij het weten, hoe meer kans u maakt op de beste oplossing die er voorhanden is. De meeste mogelijkheden hebben u onmiddellijk contact met Twins Home Cooking & Catering.


Wat gaat de kok, koken ?
Wij hebben verschillende 4 en 5 gangen menu's voor u uitgewerkt, zodat u zelf niet veel werk vooraf heeft. Met 1 telefoontje van mailtjes kunt u deze menu's opvragen bij ons. Mocht u echter niet zeker weten wat uw wensen zijn, dan kunnen wij u een hoop misverstanden voorkomen door het samen met de kok te overleggen.


Is er bediening mogelijk?
Bij onze home cooking kunnen er naast de kok, ook bediening op aanvraag komen helpen om uw gezellige avondje tot een geslaagd diner te maken. Graag geven wij u een prijsindicatie van ons personeel:

Kok op locatie € 45,50 per uur 

Gastheer/vrouw € 45,50 per uur 

Bediening € 38,50 per uur

Bij Horeca / Evenement:

Opbouw en afbouw personeel € 45,50 per uur


Koffie en thee?
“Dat zetten we zelf wel”. Dit zou u kunnen zeggen maar………….
U zou zelfs daar een apart festijn van kunnen maken. Heerlijk ambachtelijk bonbonnetje erbij, vers minikoekjes van een lekkere proeverij van likeurtjes aan het einde van de maaltijd.
Hier kan uw privé kok ook voor zorgen.

Verhuurservice?
Kies voor onze gemaksservice welke uw zorgen wegneemt betreffende al het servies en aankleding die u nodig zult hebben voor uw diner of andere culinaire activiteit. Onze verhuurservice één in een mooi arrangement aan aardewerk, bestek, glaswerk en linnen. Dit kost € 10,75 per persoon.

Ook vers bloemsierwerk kan worden geregeld!

Wijnarragement?
Wijn is voor velen onlosmakelijk verbonden aan een goede maaltijd. Het ondersteunen van een goede combinatie is een kunst op zich en de koks die deze kunst niet voldoende verstaan ​​hebben vaak in hun netwerk vin zitten die assisteren bij hun keuze. In de regel werkt het als volgt:

U maakt een keuze uit één van de menu's van laat deze keuze door ons begeleiden. Vervolgens gaat deze keuze naar één van onze vinologen. Zij passagier bij deze keuze de mooiste wijnen afgemeten op het gekozen budget.

Dit budget is opgenomen in drie klassen:

klasse 1: instapklasse, mooie gevarieerde wijnselectie met nieuwe wereld wijn;
€ 16,50 per persoon

klasse 2: middenklasse, mogelijkheden, nieuwe wereld gecombineerd met klassiek;
€ 19,50 per persoon

klasse 3: deze variant staat garant voor hoogwaardige kwaliteit van de mooiste kastelen;
€ 24,- per persoon

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW