Buffetten

 

*  TWINS  BUFFET  1          € 20,50 p.p.

• Ambachtelijke uiensoep (warm)
• Yakkatori sate 2 p.p. (warm)
• Rundvleessalade met paté en noten
• Serranoham met Galiameloen en fetablokjes
• Verse gerookte zalm met kappertjes en uitjes
• Garnaaltjes met een huisgemaakte cocktailsaus
• Salade Niçoise met gegrilde tonijn, olijven, cherise tomaat, rode ui enz.
• Kloosterbrood met roomkaas, tomatenjam en ruculasla
• Stokbrood met room/kruidenboter


*  TWINS  BUFFET  2          € 25,50 p.p.

• Heldere bouillon soep (warm)
• Gekruide kipkluifjes (warm)
• Yakkatori sate 2 p.p. (warm)
• Risottorijst met verse Parmezaanse kaas (warm)
• 4 Koude vissoorten geserveerd in een Sint Jakobsschelp met cocktailsaus
• Twins sandwich met ham, kaas, katenspek, verse kruiden met honing mosterdsaus 
• Pastasalade met gerookte kip en pesto
• Gemengde rauwkostsalade met kruidendressing
• Kloosterbrood met roomkaas, tomatenjam en ruculasla
• Verse fruitsalade
• Stokbrood met room/kruidenboter


*  TWINS  BUFFET  3          € 28,50 p.p.

• Soep van geroosterde pomodori met basilicum (warm)
• Scampi’s gemarineerd met citroen en knoflook (warm)
• Tomatenrisotto (warm)
• Tortilla wraps gevuld met salami en mozzarella (warm)
• Surimi met huisgemaakte cocktailsaus
• Vitello tonnato; zachtgegaarde kalfsfilet met een crème van tonijn
• Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en basilicumpesto
• Geroosterde Roseval aardappelen met gerookte zalm
• Crostini's en grissini's
• Diverse dippers
• Internationale kaasplateau
• Salade Caprese
• Luxe rauwkostsalade met kruidendressing
• Kloosterbrood met roomkaas, tomatenjam en ruculasla
• Verse fruitsalade
• Diverse broodsoorten met gezouten roomboter en olijfolie


*  OOSTERS BUFFET          € 27,50 p.p.

Warm:
• Daging smoor (zacht gekruid rundvlees met ketjap)
• Babi pangang (geroosterd varkensvlees in zoetzure saus)
• Rempah balletjes in ketjapsaus
• Ajam pedis (kip in lekker hete saus)
• Sambal Goreng tahu-tempe (vega)
• Bami Goreng (vega)
• Nasi Goreng (vega)
• Nasi Putih (witte rijst)

Bijgerechten:
• Atjar tjampoer
• Kroepoek
• Serundeng


*  ITALIAANS BUFFET          € 27,50 p.p.

Koud:
• Caesar salade: Romeinse sla met bacon, ansjovis, ei, rode ui en croutons
• Caprese salade: pomodori tomaat, mozzarella en basilicum
• Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise, pecorino en pijnboompitten
• Vitello Tonato (kalfsvlees met tonijnmayonaise)
• Parmaham met meloen
• Verse pasta met gerookte zalm en kruidenkaas
• Italiaanse broodsoorten met tapenade
• Olijven

Warm:
• Soep van geroosterde pomodori met basilicum
• Saltimbocca, kalfslapjes met prosciutto
• Klassieke lasagne met gehakt en bechamelsaus


*  MEXICAANS BUFFET        € 27,50 p.p.

Koud:
• Kidney beans salade met gerookte kip
• Mexican potato salad (pittige aardappelsalade met gebakken uitjes en spekjes)
• Gerookte zalm met guacamole
• Frisse salade met kalkoen, selderij en vruchten
• Schaal met diverse groenten en Spaanse pepers
• Sauzen: guacamole, crème fraiche en tomatensalsa
• Tortillachips en taco's.

Warm:
• Mexicaanse kipschotel met rijst
• Chili con carne
• Gebakken vis met paprikasaus
• Wraps gevuld met gehakt, rode ui, paprika, mais, courgette en aubergine


*  FRANS BUFFET                 € 27,50 p.p.

Koud:
• Salade Nicoise met olijven, haricots verts en kruiden dressing
• 4 koude vissoorten geserveerd in een Sint Jakobsschelp met cocktailsaus
• 4 soorten Franse kaas
• Wildpaté met vijgencompote
• Stokbrood met kruidenboter en olijventapenade

Warm:
• Franse uiensoep met kaasstengels
• Warme gegrilde beenham met mosterdsaus
• Boeuf Bourguignon met bijpassend garnituur
• Tuffade: aardappel gerecht met Cantal kaas, spekjes en knoflook
• Quiche Lorraine met gedroogde tomaat, Betine Blanc, spinazie en olijven (lauw)


*  HOLLANDS  BUFFET          € 27,50 p.p.

Koud:
• Hollandse garnalen met appel
• Hollandse haring met uitjes
• Salade Coppa di Livar, gedroogd varkensvlees, kastanje champignons en wijnazijn
• Salade met geitenkaas, gedroogde tomaatjes, pijnboompitten en honingdressing

Warm:
• Erwtensoep met rookworst of aspergesoep met beenham (seizoensproducten)
• Rundersucade in eigen jus
• Zalmfilet met Hollandaise saus
• Aardappeltruffelsalade met uitgebakken spekjes en lente-ui
• Hollandse mix van verse groenten


*  VEGETARISCH BUFFET       € 27,50 p.p.

Koud:
• Gemengde salade met zontomaat, rode ui, croutons, enz.
• Gevulde eitjes
• Salade van Roseval aardappeltjes met verse kruiden en crème fraiche
• Couscous met rode bietensap
• Tomaten gevuld met geitenkaas en honing
• Wraps gevuld met roomkaas
• Komkommersalade met rode ui en een French dressing
• Avocado salade
• Glaasjes gevuld met gazpacho
• Diverse tapenade’s
• Gemarineerde olijven
• Kruidenboter
• Olijvenbrood en breekbrood
• Stokbrood

Warm:
• Tagliatelle met zontomaat, prei en olijfjes
• Lasagne van gegrilde aubergine en courgette
• Wokkelpasta met bospaddenstoelen en truffel
• Portobello (gemarineerde champignons) met betine blanc en marmelade
• Aardappelpartjes met knoflook en rozemarijn


*  DESSERT BUFFET          € 12,95 p.p.

• Crème brulee met rietsuiker in glaasjes geserveerd
• Tiramisu in glaasjes geserveerd
• Chocolade mousse met aardbeiensaus in glaasjes geserveerd
• Omelette Sibérienne (vanille ijs) met warme kersen
• Diverse soorten bavarois
• Vers fruitsalade
• Soesjes met slagroom

Dessert los te bestellen in glaasjes:

• Crème brulee, afgebrand met karamel en rietsuiker
€ 2,20 p.p.
• Bessenmousse, mascarpone en chocolade
€ 2,20 p.p.
• Witte chocolade mousse, aardbeiengelei en munt
€ 2,20 p.p.
• Bruine chocolade mousse en een vanillesaus
€ 2,20 p.p.
• Verse aardbeien en hangop met limoen
€ 3,75 p.p.
• Tiramisu
€ 3,75 p.p.
• Omelette Sibérienne (vanille ijs) met warme kersen
€ 4,50 p.p.

                                                                                
*  HAPJES BUFFET 1          € 20,50 p.p.

Koud:
• Pasta salade met tonijn en paprika
• Witte koolsalade met rozijntjes
• Parma ham met zachte galia meloen
• Gerookte eendenborst met een rode uiencompote
• Gamba prikker
• Glaasjes gevuld met nootsla en krabsalade
• Gemarineerde olijven met knoflook en citroen
• Diverse soorten kaas
• Diverse soorten worst
• Tapenade van zongedroogde tomaat met basilicum
• Italiaanse breekbroodjes en nog diverse broodsoorten
• Roomboter en kruidenboter


*  HAPJES  BUFFET  2          € 24,50 p.p.    

Koud:
• Glaasje gevuld met gamba’s, surimi, komkommer en glasnoedel
• Diverse miniwraps van vlees
• Diverse miniwraps van vis
• Internationale worstsoorten
• Internationaal kaasplateau
• Glaasje van vers fruit
• Kloosterbrood met roomkaas, tomaat en rucolasla
• Tapenade van zongedroogde tomaat met basilicum
• Italiaanse breekbroodjes en nog diverse broodsoorten
• Roomboter en kruidenboter

Warm:
• Japanse saté
• Verse gekruide gehaktballetjes met een Roma basilicumsaus
• Risottorijst
• Quiche Lorraine met gedroogde tomaat, Betine Blanc, spinazie en olijven (lauw)


*  TAPAS BUFFET                    € 25,50 p.p.

Koud:
• Gamba prikker in een pittige dip
• Carpaccio van runderhaas en oude kaas
• Chorizoworstjes
• Seranoham met meloen
• Pastasalade (vegetarisch)
• Iberico kaas
• Dadels met spek
• Peppadew, gevulde pepers
• Olijven
• Bruschetta’s met knoflook, ui en tomaat
• Aioli, kruidenboter en tapenades
• Stokbrood

Warm:
• Gamba’s in knoflook olie met pepertje
• Pinchos van gemarineerd kippenvlees
• Pittige gehaktballetjes in tomatensaus


*  STAMPPOTTEN  BUFFET

Wij bieden u de mogelijkheid om zelf uw stamppotten samen te stellen.
U kunt een keuze maken uit de volgende gerechten;

Stamppotten:
• Boerenkool
• Rode bietjes 
• Rauwe andijvie
• Hutspot (stamppot wortel en ui)
• Zuurkool
• Snijbonen

Vleesbijlage:
• Hachee
• Slagers rookworst grof en fijn
• Speklappen
• Klapstuk
• Saucijsjes

Extra garnituren:
• Gefrituurde uitjes
• Azijn
• Mosterd
• Piccalilly
• Sjalotten jus
• Huisgemaakte stoofpeertjes

Bij te bestellen:
• Erwtensoep met roggebrood en katenspek € 2,75 p.p.

PRIJZEN OVERZICHT:

€ 18,50 p.p.     2 stamppotten, 2 vleesbijlage en alle extra garnituren.
€ 21,50 p.p.    3 stamppotten, 3 vleesbijlage en alle extra garnituren.
€ 23,50 p.p.    4 stamppotten, 4 vleesbijlage en alle extra garnituren.


1. Al onze buffetten worden geleverd met borden, bestek en servetten.
2. Alle materialen dienen schoon geretourneerd te worden.
3. U heeft ook de mogelijkheid om het vuil retour te geven tegen een kostprijs van € 1,50 per persoon.
4. Onze buffetten worden geleverd vanaf 20 personen.
5. Kok op locatie is ook mogelijk, vraag naar onze prijzen.