home cooking

 

Zou u graag zelf gastvrouw/-heer willen zijn in uw eigen huis en voor uw gasten een heerlijk culinair avondje willen organiseren?


Maak dan gebruik van onze Home Cooking.
Op deze manier heeft u een kok aan huis die alles uit handen neemt, zodat u zelf alle tijd beschikbaar heeft voor de gasten, die dit zeker waarderen!
Bij ontvangst wordt een heerlijk glas Prosecco of een drankje naar keuze geschonken. Verder zal de avond verlopen met veel plezier en heerlijke culinaire hoogstandjes.

In overleg kunnen we samen tot een passend geheel komen, waarbij zeker niet de bijpassende wijn en serviesgoed vergeten mag worden. Hierin kunnen wij u allemaal van dienst zijn.

Het enige wat u zelf kan doen is… genieten!

3-gangen diner vanaf: € 32,50 p.p. (excl. personeel)
4-gangen diner vanaf: € 38,50 p.p. (excl. personeel)
5-gangen diner vanaf: € 45,00 p.p. (excl. personeel)

Vanaf 8 personen

Menu keuze; per groep 1 keuze per gang


*VOORGERECHTEN

• Carpaccio van runderhaas met oude kaas, crouton, pesto en pijnboompitjes
• Cannelloni van tonijn met schaaldierensalade, kreeftenmayonaise en saffraan
• Taartje van Hollandse garnalen, appel, rode mul en een dragondressing op een frisse salade
• Groene salade met Cantaloupe meloen, Parma ham en French dressing
• Salade van gekonfijte eendenbout met een chutney van sinaasappel en mango


*SOEPEN

• Romige uiensoep met rozemarijn, tijm en kerrie
• Heldere bouillon van rund met seizoensgroenten
• Paddenstoelensoepje met shiitake en kruiden
• Bisque van kreeft en schaaldieren met  Hollandse garnaaltjes en kruiden
• Romige tomatensoep met basilicum


*SPOOM

• Verfrissend pauze drankje


*HOOFDGERECHTEN

• Runderlende met groene groenten en rode port jus
• Gebakken maïskip met een chipje van Parma ham in een truffeljus
• Zalm met roseval aardappel, wortel & pastinaak en een beurre blanc van limoen en dragon
• Kabeljauw op de huid gebakken met een beurre blanc van citroengras (seréh) en kappertjes
• Vegetarische loempia gepresenteerd op risotto met een truffelsaus

Alle gerechten worden geserveerd met bijpassende garnituren.


*NAGERECHTEN

• Tiramisu in een glas geserveerd met een lange vinger
• Chocolademousse met bolletje vanille-ijs en vanille-saus
• Bombe vruchtenbavarois van het seizoen met een fruitcompote
 


 

 

GENIET IN ’T GROEN:

  | Fotonummer: 1a4450
Sint-Oedenrode is een nieuw evenement rijker.
Althans, de fundering voor Genieten in 't Groen
wordt op dit moment gelegd door vader en zoon
Frank en Jelle van den Brand. Van 25 mei t/m 3 juni
willen ze Sint-Oedenrode en omstreken in het
groen laten genieten van alles wat Sint-Oedenrode
te bieden heeft.
De opbrengst gaat naar Rooise verenigingen.

De oplettende onder jullie hebben de foto vast al bestudeerd en gezien wie er aan dit nobele project meewerken. De locatie is het prachtige weiland aan de Dommel van familie Wiersma en John & Wil van der Linden van Twins Home Cooking & Catering zullen voor het eten zorgen. "Negen dagen lang kunnen mensen in een inspirerende omgeving komen lunchen of dineren', vertelt Frank. "We gaan zoveel mogelijk gebruik maken van streekproducten en onze gasten nemen plaats in een transparante tent. Op die manier genieten ze echt in 't groen. De koeien lopen waarschijnlijk letterlijk voorbij." De bedenker van het idee praat verder. "Het is niet alleen een pop-up restaurant. Het gaat om de gedachtegang. We willen de burgers en het bedrijfsleven laten zien wat Sint-Oedenrode qua voeding en natuur te bieden heeft. We vragen verenigingen om een handje te helpen. De clubs die bijspringen krijgen een gedeelte van de opbrengst."

Het is met elkaar, door elkaar en voor elkaar!