Home Cooking

 

Zou u graag zelf gastvrouw/-heer willen zijn in uw eigen huis en voor uw gasten een heerlijk culinair avondje willen organiseren?


Maak dan gebruik van onze Home Cooking.
Op deze manier heeft u een kok aan huis die alles uit handen neemt, zodat u zelf alle tijd beschikbaar heeft voor de gasten, die zeker waarderen!
Bij ontvangst wordt een heerlijk glas Prosco van een drankje naar keuze. Verder zal de avond verlopen met veel plezier en heerlijke culinaire hoogstandjes.

In overleg kunnen we samen tot een passend geheel komen, waarbij zeker niet de wijnen en serviesgoed vergeten mag worden. Hierin kunnen wij u allemaal van dienst zijn.

Het enige wat u zelf kan doen is… genieten!

Tarieven vanaf 8 personen

3-gangen diner vanaf: € 55,50 pp (excl. btw)
4-gangen diner vanaf: € 60,50 pp (excl. btw) 
5-gangen diner vanaf: € 65,50 pp (excl. btw)

Wijnarrangement a € 19,50 per persoon (excl. btw)


Menu keuze; per groep 1 keuze per bende


*VOORGERECHTEN

• Carpaccio van rundderhaas met oude kaas, crouton, pesto en pijnboompitjes
• Cannelloni van tonijn met schaaldierensalade, kreeftenmayonaise en saffraan
• Taartje van Hollandse garnalen, appel, rode mul en een dragondressing op een frisse salade
• Groene salade met Cantaloupe meloen, Parmaham en Franse dressing
• Salade van gekonfijte eendenbout met een chutney van sinaasappel en mango


*SOEPEN

• Romige uiensoep met rozemarijn, tijm en kerrie
• Heldere bouillon van rund met seizoensgroenten
• Paddenstoelensoepje met shiitake en kruiden
• Bisque van kreeft en schaaldieren met Hollandse garnaaltjes en kruiden
• Romige tomatensoep met basilicum


*SPOOM

• Verfrissend en pauzedrankje


*HOOFDGERECHTEN

• Runderlende met groene groenten en rode port jus
• Gebakken maïskip met een chipje van Parma ham in een truffeljus
• Zalm met roseval aardappel, wortel & pastinaak en een beurre blanc van limoen en dragon
• Kabeljauw op de huid met een beurre blanc van citroengras ( seréh) en kappertjes
• Vegetarische loempia speelt op risotto met een truffelsaus

Alle gerechten worden geserveerd met geselecteerde garnituren.


*NAGERECHTEN

• Tiramisu in een glas geserveerd met een lange vinger
• Chocolademousse met bolletje vanille-ijs en vanille-saus
• Bombe vruchtenvarois van het seizoen met een fruitcompote